Steun en giften

Met grote bouwprojecten voor de deur is elke extra inkomst uiteraard heel erg welkom. Anderzijds willen we heel bewust ruimte blijven maken voor bijzondere vragen van jongeren en gezinnen. Zo vullen we vanuit schenkingen en giften graag het STAP-fonds verder aan om STeun voor Aparte Projecten te kunnen garanderen. Zaken waarvan iedereen aanvoelt dat ze een belangrijke stap kunnen betekenen in het traject van de jongere of het gezin maar die door de jongere, zijn gezin of netwerk niet zelf kunnen gerealiseerd worden en waar ook geen andere financiële tegemoetkomingen voor bestaan. Zo is elke steun een stapje vooruit.

Een voorbeeld? Het STAP-fonds droeg bij aan reiskosten voor een kind in verblijf dat op deze manier contact kan houden met het pleeggezin dat naar het buitenland verhuisde.

 

Wie onze organisatie financieel wil steunen, kan dit door te storten op het rekeningnummer: BE08 0353 6305 8513 van Cirkant vzw Steunfonds.

Voor giften die op jaarbasis hoger liggen dan 40,00 € kan een fiscaal attest bezorgd worden. Vergeet dan niet je adresgegevens en rijksregisternummer bij de mededeling in te vullen!

Met alvast heel veel dank!

 

Merci sympathisanten!

Jaarlijks ontvangen we van bekende & onbekende sympathisanten een gulle bijdrage. Elke bijdrage helpt en geeft ons de mogelijkheid om af en toe eens 'out of the box'-initiativen te ondernemen met onze jongeren. Merci totale!

 


 

 Achter de schermen

CANO & CANTEL in beeld

CANO & CANTEL in beeld

Benieuwd wat er achter de gevel van onze residentie gebeurt?

Kom binnen!  
DOTT in actie!

DOTT in actie!

Plaatjes van verbeeldende projecten ...

Zowel uit eigen archief  als met bijzondere dank aan fotografe Petra Van der Put.

Meer zien?  
Tranenzout (2019)

Tranenzout (2019)

We blikken terug op een prachtig theaterproject

Bekijk de foto's