Project Sport & Jeugdhulp

Project Sport & Jeugdhulp

Op initiatief van Cirkant vzw hebben zes studenten sociaal werk (Thomas More Hogeschool) een sportdag georganiseerd. De doelstelling: het bestaande netwerk van de jongeren van Cirkant versterken en de drempel verlagen voor toetreding tot het regulier vrijetijdsaanbod.
Daarnaast konden lokale sportverenigingen kennismaken met onze jongeren en hun context. Vijf gemotiveerde spelers uit het reguliere sport- en vrijetijdsaanbod tekenden hierop in.
Op zaterdag 6 mei vond de sportdag uiteindelijke plaats. Deelnemende jongeren en hun context kennis konden op een heel laagdrempelige manier kennis maken met vijf verschillende sporten en het ruimere sport en spel aanbod van de Chiro.
Gecombineerd met het goeie weer, een hapje en een drankje tijdens het pauzemoment en hotdogs om de dag af te sluiten, hebben alle aanwezigen van een leuke en actieve dag genoten ... eentje om op terug te blikken.

Maar ons sportproject omvatte veel meer dan deze sportdag alleen. Benieuwd naar wat onze begeleiders en onze jongeren nog allemaal realiseerden? Welke samenwerkingen er lokaal werden aangegaan? ... Lees dan zeker het eindverslag van ons Sportproject!

Gallery images:

Achter de schermen

CANO & CANTEL in beeld

CANO & CANTEL in beeld

Benieuwd wat er achter de gevel van onze residentie gebeurt?

Kom binnen!  
DOTT in actie!

DOTT in actie!

Plaatjes van verbeeldende projecten ...

Zowel uit eigen archief  als met bijzondere dank aan fotografe Petra Van der Put.

Meer zien?  
FC Cirkant trapt op doel!

FC Cirkant trapt op doel!

#Re-Act #Sportproject #CANO

Balletje trappen tegen onze topploeg?
Mail voetbal@cirkant-vzw.be!