Dit was Festival Animal!

Dit was Festival Animal!

Samen met enkele buren organiseerden we op vrijdag 7 december 2018 Festival Animal! in skatehal The Boneyard. De opbrengst van het evenement gaat via De Warmste Week naar Dierenasiel Veeweyde.

Tijdens het festival was er muziek, hapjes en drankjes. Kinderen konden zich amuseren met heel wat randanimatie: een ritje met een pony, een echte kameel om te knuffelen, volksspelen, grime, eendjes vissen…

Enkele jongeren die verblijven in Cirkant kozen zelf voor dit goeie doel. “Er worden weinig acties georganiseerd voor dieren. Het Dierenasiel kan het geld goed gebruiken om de dieren meer plaats te geven,” aldus S. Hij en de andere jongeren leerde Veeweyde kennen doordat ze af en toe gaan helpen in het asiel of gaat wandelen met de dieren als vrijetijdsactiviteit. De organisatie van het festival zorgde voor een leuke dynamiek binnen Cirkant. Jongeren in het dagbestedingsproject waren druk in de weer met inkleding maken, gezinnen in begeleiding mobiliseren hun familie om mee te komen… De avond zelf was dan ook heel sfeervol en gezellig. 

Het festival zorgde bovendien voor een leuke verbinding tussen Cirkant vzw en de buurt. Enkele buurvrouwen werkten actief mee aan de voorbereidingen en ook de ‘yardkeepers’ van de skatehal waren betrokken.

 Een zeer geslaagd evenement dus!

 

Gallery images:
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=

Achter de schermen

CANO & CANTEL in beeld

CANO & CANTEL in beeld

Benieuwd wat er achter de gevel van onze residentie gebeurt?

Kom binnen!  
DOTT in actie!

DOTT in actie!

Plaatjes van verbeeldende projecten ...

Zowel uit eigen archief  als met bijzondere dank aan fotografe Petra Van der Put.

Meer zien?  
Tranenzout (2019)

Tranenzout (2019)

We blikken terug op een prachtig theaterproject

Bekijk de foto's